joi, 22 octombrie 2015

ISLAM NO GO ZONE

  • Adica... deși SUA este principalul vinovat pentru destabilizarea Afganistanului si Irakului cât si principalul susținător al primăveri arabe care a dus la formarea ISIS ... AUTORUL vrea sa ne convingă ca doar Europa e de "vina", iar alături de ea si Romania are partea sa de vina ca membra a NATO, ca am participat cu trupe de menținere a păcii in Afganistan unde multi romani au si murit, dar nu in lupte cu cineva, ci din cauza unor mine aflate pe traseul lor. Acei morți nu sunt o plata suficienta pentru noi ? 
    Mai trebuie sa primim si refugiați indoctrinați de islam care sa facă enclave islamice pe teritoriul tarii asa ca in Franța sau Suedia, cunoscute ca NO GO ZONE ? Asta dorește autorul ?
    - as mai propune si demontarea acestui clișeu :
    - Exista un scenariu prin care asupra Europei sa fie declanșat un val de refugiați ISLAMICI si pe de alta parte sa fie stimulata reacția grupurilor de extremiști naționaliști europeni 
    Dupa ce conflictul va lua amploarea unui război civil SCENARIȘTII care au creat PROBLEMA sa vina acum cu SOLUȚIA... Acceptarea Noii Ordini Mondiale.
    Adica după ce au DEMONSTRAT ca RELIGIA si NAȚIONALISMUL sunt chestii rele care duc la războaie sa IMPUNĂ DESFIINȚAREA RELIGIILOR si a NAȚIONALISMULUI si pe lângă asta UN CONTROL TOTAL al populației. 
    O populație amorfa, matisata, fără identitate națională, fără religie, fără istorie, fără idealuri si total controlata de o ELITA MONDIALA asta ar fi în esență NOM.
    PS citeam ca recent islamicii stabiliti in Elvetia cer sa fie scoasa crucea de pe steagul tarii !
    de aici pana la a cere sa fie pusa semiluna nu e decat un pas ... si astea tot clisee false ?

      Niciun comentariu:

      Trimiteți un comentariu