luni, 8 februarie 2016

O propaganda lamentabila

daca intr-un articol pe lângă date reale se amesteca si minciuni nimic nu mai are credibilutate
o sa dau cateva exemple de astfel de minciuni intalnite :
-De la agricultura ‘socialistă’ unde era o adevărată risipă (maşini cu cereale din care curgeau boabele, amimale care mureau cu zecile, ţinute în cele mai improprii condiţii)
- Am lucrat la centrul de calcul al ministerului agriculutrii inainte de 89 ... am vazut COMBIL si alte ferme de crestere a animalelor am vazut cum se intocmeau raportarile duble ... reale si de propaganda...
Am vazut ce profit varsa la buget compania de stat FRUCT EXPORT ... Minciunile din artilol pot prinde la tineri sau la ascultatotrii fideli ai Europei Libere ...cea cu 60 mii morti la revolutie ... mai tinetii minte ?
- Aveti idee in cate tari se exportau masini agricole ? dar utilaj petrolier ? dar de faptul ca se exportau elicii de vapor in JAPONIA pentru a dota cele mai mari vase oceanice din lume de ce nu spui nimic ?
- Cati studenti straini invatau la noi in tara ?
- ati auzit inainte de 89 ca elevii sa bata profesoriii in scoala ?
sa consume droguri ? sau etnobotanice
Spălarea creierelor în comunism a fost cea mai antipedagogică metodă de a face educaţie unui popor.
dar de spalarea creierelor din invatamantul de azi de ce nu spui nimic ?
Articolul poate sa spele creierelor celor nascuti dupa 89 ... dar nu si al celor care au trait cateva zeci de ani inainte si au prins nu numai foamea din anii 80 ci si anii 70 (Ai auzit de Cerbul de aur ? ) si cihar ceva din anii 60...Apropo cate locuinte scoli si spitale s-au facut inainte de 89 si cate dupa 89
Repet nu sunt un nostalig al comunismului stiu toate crimele si toate suferintele care nu au ocolit nici familia mea. dar de dragul adevarului te care il invoci ar trebui O ANALIZA CRITICA cu rele dar si cu bune ...daca te axezi doar pe rau si il mai si exagerezi nu faci decat o propaganda in stilul contemoran al marxismului cutural !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu