miercuri, 20 ianuarie 2016

Intrebari pentru monarhisti

Nu e vorba doar de povestea cu geamantanul și trenul ... dar nici asta măcar nu este demontată corespunzător de acest articol ... e doar o alta manipulare în sens contrar ... nu dă senzație de adevăr nici cât manipularea comunistă.... dar, cum spuneam, nu e numai asta, ar fi util ca cei care susțin monarhia să încerce demontarea acestor întrebări ... ar fi în interesul lor dacă pot ... dacă au argumente...
1 A fost decorat Mihai de către Stalin ?
2 A păstrat acea decorație sau văzând ca regimul stalinist este tiranic si criminal a returnat-o măcar simbolic ?
3 Toată armata romana avea un adevarat cult pentru rege casa regala ... cred ca știi asta si esti decacord, cum a răsplătit regele aceste înalte sentimente ale ofițerilor romani ?
- A arestat pe capul armatei Mareșalul Ion Antonescu și l-a predat la rusi spre a fi executat după un proces trucat
- Cite zile au fost de la 23 august 1944 si până la 12 septembrie ? în ce situație a lăsat regele armata romana în raport cu rusii ? si-a cerut vreodată scuze pentru asta militarilor luați prizonieri de către rusi ... de ce a lăsat atâtea zile de incertitudine până la semnarea armistițiului ? se putea face a doua zi.

vezi http://www.napocanews.ro/.../23-august-1944-%E2%80%93...

4 De ce ii tot critici pe rusi în raport cu regele ? ce rău i-au făcut ?
- l-au decorat și l-au trimis la loc sigur de toate ororile pe care regimul comunist avea sa il reverse asupra tarii și în special asupra elitelor ei.

5 In timp ce regele era trimis la loc sigur, în munți se formase o rezistenta anticomunista care lupta în speranța salvării tarii de comunism și readucerea regelui ... deci luptau pentru rege.
A făcut regele fata de acești eroi vreun apel în care sa le explice ca sacrificiul lor e inutil? ca țara a fost data la Yalta 45 pe mina rușilor iar occidentul se angaja sa nu intre în sfera promisa Moscovei? Mai ții minte încrederea cu care multi romani se uitau pe cer sperând ca mai vin americanii ?
Vrei sa spui ca regele nu aflase nimic din astea în cercurile masonice în care se învârtea ?
De ce i-a lăsat sa moara ca prostii ???

6 In ultimii ani ai comunismului când nivelul de trai se deteriorase teribil... a făcut regele vreun gest de solidarizare cu oamenii care trăiau în frig, foame și întuneric ? a făcut vreun apel la solidaritate internațională fata de suferințele poporului nostru ? A stins măcar un bec, odată cu noi, asa cum se sting acum de ziua pământului ?

7 Crezi ca oamenilor li s-au șters toate astea brusc din memorie și mor acum de dragul regelui ? Sondajele ce mai spun ? ar avea vreo șansa la un referendum corect ? ... sa fim serioși !

8 venind în mare graba sa își revendice case, palate și moșii de la regimul nou instaurat, nu crezi ca a făcut altceva decât sa recunoască actuala forma republicana de guvernare ? nu crezi ca a greșit ? nu crezi ca era mai bine sa afirme ca nu recunoaște actuala forma de conducere ...asta dacă dorea cu adevarat revenirea monarhiei ... dacă dorea doar averi ... și-a dat iar, a cata oara, cinstea pe rușine...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu