miercuri, 22 aprilie 2015

Dragi pacifisti !

Un comentariu la aceasta postare https://www.facebook.com/groups/stopmanipularii.2015/permalink/375980815930999/
Uite de ce articolul este o manipulare
Sa facem analiza pe text ...
Tot mai mulţi clujeni ies în stradă indignaţi de pregătirile de război ale NATO şi SUA, care pregătesc România ca teatru de război contra Federaţiei Ruse şi pe români ca şi carne de tun contra ruşilor ortodocşi.
- daca era asa de ce in poza nu apar mai multi ci doar doi activisti ?
- manipularea este evidenta cand se umbla la coarda sensibila si se pomenește asa in treacat ca si rusii sunt ortodocsi !
- ma întreb si eu asa ...de cand sunt rusii asa ortodocși si miloși cu romanii ? cand au ocupat Moldova si au deportat romanii in Siberia sau pe cei ramași i-au deznaționalizat erau ortodocși sau nu ?
dar când comisarii sovietici au înființat lagărele terorii comuniste de la Pitesti Aiud Gherla Canal si cate au fost ... tot ortodocsi erau ?
Dar agentii lor gen.Militaru si Ilescu care au mainele pline de sangele oamenilor de la revolutie ... tot ortodocsi si ei ?Oare doar noi ne pregatim de razboi si rusii fac cozonaci si oua rosii ?
cine are asenal nuclear ? noi sau ei ...???
ei au dreptul sa aiba rachete indreptate conctra noastra si noi nu avem voie nici macar sa ne aparam de ele ... si rachetele lor nucleare tot ortodoxe o fi ?Acum o analiza pe textul lozincii
VREM (cine si cati nu spune)...REFERENDUM PENTRU NON IMPLICAREA IN CONFLICTUL DIN UCRAINA...
- Ia sa vedem ce conflict e in Ucraina ? Acolo pe fata nu sunt nici trupe occidentale ...si nici trupe rusesti ...fiecare parte isi inarmeaza si sustine proprii simpatizanti ...e un razboi civil intre ucrainieni
- ca sa poti face un referendum CONTRA CEVA trebuie ca acel ceva sa existe !
Cine a spus ca noi va trebui sa luptam contra rusilor in Ucraina ? CINE CAND SI UNDE ? ...si asta cand oficial armata rusa NU ESTE IN UCRAINA !!
- Nu ti se pare cam trasa de par toata povestea asta ?
- si mai zice la lozinca ROMANIA NEUTRA Cum adica neutra ? asa ca UCRANIA ? ca si ea tot stat neutru este ... si ONU i-a garantat neutralitatea si INTEGRITATEA TERITORIALA ...pentru a renunta la arsenalul sau nuclear...Mai tine minte cineva acest lucru ?
Iata rezultatul Promisiunilor de neutralitate si INTEGRITATE TERITORIALA ... RAZBOI CIVIL SI TERITORII PIERDUTE !
Dragi pacifiști TREZITI-VA !!!... Nimeni nu ne pune sa ii atacam pe rusi ci doar sa ne apăram de expansionismul lor ...
care se vede cu ochiul liber !
Aceasta campanie e propaganda rusa tipica inainte de conflict pentru a demobiliza apărarea populației contra lor ... ca ei sunt buni si ortodocși si vin sa ne ELIBEREZE de americani ...
Mai tineti minte faza cu eliberatul ...ei mereu ne eliberează ...
de exemplu au eliberat Moldova de romani si au colonizat-o cu rusi ...
Asta vreți dragi pacifiști ???

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu