duminică, 15 februarie 2015

Selectia INVERSA

Am postat de curand o lista cu romani geniali despre care nu vorbeste nimeni
http://www.justitiarul.ro/romani-geniali-despre-care-nu-vo…/
As vrea acum sa postez o lista cu studiile parlamentarilor nostri
http://www.romaniatv.net/cate-diplome-aduna-parlamentul-top
Si asta pentru a semnala o situatie care nu este deloc intaplatoare.
Este vorba de un plan numit SELECTIA INVERSA sau PROMOVAREA NONVALORII.

Prima data acest plan a fost pus in aplicare dupa 1947 cand tara noastra era condusa de comisarii sovietici impusi sub presiunea armatei Rosii de ocupatie.
Se stie ca in acea perioada toti oamenii de valoare ai tarii erau supusi exterminarii in diverse lagare bine cunoscute acum. In locul lor erau promovate nulitati care nu faceau altceva decat sa execute orbeste ordinele puterii de ocupatie. Dupa ce negocierile purtate de Dej au dus la indepratarea truppelor sovietice in 1958, s-a trecut la o prima faza de promovare a valorilor dar pe anumite palierie profesionale. Dupa 1965 criteriile de promovare a valorii se extind si urmeaza o perioada de dezvoltare economica

A doua etapa de promovare a NON VALORII a inceput dupa 1989 si a fost desfasurata tot sub comanda acelorsi agenti comunisti ca si in anii 47 ca Barladeanu, Brucan si altii sub conducerea altui comunist pro rus ILIESCU.
- Promovarea in posturi cheie din stat a vechii garzi comuniste pro rusa- Marginalizarea oamenilor de valoare si determinarea tinerilor cu studii superioare sa paraseasca tara
Urmarea ? De 25 de ani de la revolutie nu ne mai revenim economic, mai rau ca in perioada comunista Pana nu vom crea un curent de opinie care sa schimbe mentalitatea oamenilor de valoare sa nu mai paraseasca tara si sa se implice activ in redresarea ei vom bate in continuare pasul pe loc si vom face jocurile vecinilor care vor cu tot dinadinsul un stat slab economic si militar la granitele lor.
Din acest motiv unul din primele obiective este promovarea valorii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu